Een auto geeft veel vrijheid. Je kunt immers overal heen waar je maar wil, wanneer je maar wil. Toch is het rijbewijs halen vaak wel even lastig, maar niet met autorijschool Veldhoven!

Kwaliteit en snel
Wij zorgen er natuurlijk voor dat je snel je rijbewijs kunt halen, zodat je snel de weg op kunt. Toch zorgen onze ervaren instructeurs er wel voor dat je goed leert rijden. Dit zodat je zelfverzekerd de weg op kunt en ook leert omgaan met lastige situaties.

16,5
Tegenwoordig mag men al beginnen met autorijlessen wanneer het 16,5 levensjaar behaald is. Soms is het voor deze jonge mensen wel lastig om al de weg op te gaan, de meeste vinden het best wel eng. Wij proberen zeker met deze jonge bestuurders rustig om te gaan, zodat ze -ook al vinden ze het een beetje eng- goed leren rijden en de macht over het stuur krijgen.

Niet duur
Autorijlessen staan erom bekend erg duur te zijn. Wij proberen zo goed mogelijk een schappelijke prijs voor onze lessen te rekenen. Door onze ervaren instructeurs is de kans enorm groot dat u bij de eerste keer al slaagt, en hoeft u dus geen herexamen te doen.

Heeft u interesse in autorijlessen bij ons? Kijk en lees alles rustig na op onze site www.autrijschool-vrancken.nl, tot snel!