Een aanhanger parkeren is voor de meeste mensen een hele uitdaging. Voor sommige aanhangers is zelfs een rijbewijs verplicht. Hoe groter de aanhanger hoe meer verantwoordelijkheid deze met zich meebrengt. En dan kan je maar beter goed voorbereid zijn. Want de kans is groot dat je in een onverwachte situatie terecht komt.

Opleiding op maat

Op rijschoolvandenwildenberg.nl vind je alle informatie over het type aanhanger met aangepaste opleiding. Je vaardigheden worden eerst grondig getest. Daarna is er de keuze uit verschillende pakketten en krijg je een opleiding op maat.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich ooit onzeker heeft gevoeld tijdens het manoeuvreren met een aanhanger, voor iedereen die een straat verder rijdt waar meer plaats is om te draaien, voor iedereen die zijn caravan eerst afkoppelt en hem dan op de plaats moet sleuren en trekken, … Komen deze situaties je bekend voor? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou.

Wat als ik niet slaag voor mijn examen?

Heb je een van deze pakketten gevold en ben je niet geslaagd voor je examen? Rijschool Van den Wildenberg betaalt je 1e herexamen!

Ga nu naar rijschoolvandenwildenberg.nl en kies jou opleiding op maat. Zij bereiden je maximaal voor op het halen van je rijbewijs voor de aanhanger. Hierna zullen de mensen met bewondering naar jou kijken.

Laat zien dat jij baas bent over de aanhanger en niet omgekeerd.