Op zoek naar een betrouwbare rijschool in omgeving Eindhoven en Veldhoven? Autorijschool Vrancken is dan precies wat je zoekt! Alle soorten leerlingen zijn welkom, of je nu al een aantal lessen hebt gehad of voor het eerst rijles neemt. Bij autorijschool Vrancken leer je veilig autorijden.

Rijles in stappen
Bij autorijschool Vrancken leer je eenvoudig aan de hand van de module Rijles in Stappen (RIS) autorijden. In vier modules leer je stap voor stap het autorijden onder de knie krijgen. Module 1 richt zich op voertuigbediening en voertuigbeheersing, module 2 staat in het teken van bijzondere verrichtingen, module 3 richt zich op de complexere situaties in het verkeer en in de laatste module wordt verkeersinzicht en verkeermentaliteit aangehaald. Aan het eind van elke module wordt je getoetst. Op deze manier weet je precies wat je geleerd en ben je 100% voorbereid op het verkeersexamen. Volgens de leerlingen van rijschool Vrancken is dit de ideale manier om auto te leren rijden.

Proefles
Wil je starten met leren autorijden? Dan kun je eenvoudig via autorijschool-vrancken.nl een gratis proefles aanvragen. In 1,5 uur wordt van beiden kanten gekeken of er een klik is. Ook wordt door de instructeurs bekeken wat voor type leerling jij bent en wordt er een inschatting gemaakt hoeveel lessen er nodig gaan zijn.

Wil jij in omgeving Eindhoven en Veldhoven leren autorijden? Probeer dan eens een proefles bij autorijschool Vrancken en zie of de RIS manier van leren autorijden bij jou past.