Tegenwoordig willen mensen vaak zo snel mogelijk hun rijbewijs halen en dit is mogelijk met een spoedcursus. Een spoedcursus bij rijschool Kooiman duurt gemiddeld 3 weken. Waarom kan het niet sneller vraagt u zich vast af. Rijschool Kooiman heeft geleerd door ervaring dat deze tijd toch echt minimaal nodig is voor het opnemen van de stof en dit enigszins rustig te kunnen laten bezinken. Op die manier is de intensiteit van de cursus precies goed om het met een goed resultaat af te sluiten.

Als je wilt beginnen met een spoedcursus autorijden moet je in het bezit zijn van een theorie-certificaat, dit is omdat je al snel je praktijkexamen zal doen en om daarvoor te slagen moet je in het bezit zijn van je theorie-certificaat. Hoe eerder je je aanmeld voor de spoedcursus hoe beter aangezien er ruimte gemaakt moet worden in de lesschema’s. Om goed te kunnen bepalen welk pakket het beste bij je past wordt er een proefles van 2 uur gemaakt. In deze 2 uur zal de instructeur inschatten welk pakket het beste past. Je kan alvast kijken op http://www.rijschoolkooiman.nl/spoedcursus/ voor een aanbod van de beschikbare pakketten.

Rijschool Kooiman is opgericht in 1997 en is gespecialiseerd in rij en faalangst. De lessen zullen gegeven worden in Amersfoort en omgeving. Er wordt lesgegeven in een Volkswagen polo blue motion. Dit is een moderne auto met fijne rijeigenschappen, heeft een lage CO2 uitstoot en daarmee wordt een positieve bijdrage geleverd aan milieubewust rijden. Kijk op http://www.rijschoolkooiman.nl voor informatie.