Wil jij je rijbewijs halen? Bij rijschool Kooiman leer je alle tips en tricks van het autorijden. Woon je in omgeving Amersfoort, Soest, Hoevelaken, Leusden, Woudenberg of Baarn? Dan kun je bij rijschool Kooiman aan de slag. Leer autorijden in de Keistad.

Voor wie?
Iedereen die zijn rijbewijs wilt halen is welkom bij deze rijschool. Er worden verschillende pakketten aangeboden. Dus heb jij al wat lessen bij een andere rijschool erop zitten ook dan ben je welkom. Leeftijd maakt niet oud, iedereen kan leren autorijden. Je kunt gebruik maken van een twee uur durende proefles en hierna worden jouw kwaliteiten en leerpunten ingeschat. Op basis hiervan wordt er speciaal voor jou een op maat gemaakt pakket aangeboden

Versnelde cursus
Wil jij snel jouw rijbewijs? Volg dan een spoedcursus rijles bij rijschool Kooiman. Met dit pakket heb jij binnen drie weken jouw rijbewijs. Wat vergt dit? Ten eerste een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme, maar ook tijd om veel les te volgen in deze drie weken. Een voorwaarde van deze spoedcursus is dat je al geslaagd bent voor het theorie-examen.

Faalangst
Vind je autorijden nog best spannend en rijexamen al helemaal? De instructeurs van rijschool Kooiman zijn hierin gespecialiseerd en kunnen jouw angst verhelpen. Ook voor wanneer je al een rijbewijs hebt maar die weg niet op durft kunt u bij rijschool Kooiman terecht.

Dus voor een rijschool in omgeving Amersfoort is rijschool Kooiman de ideale optie. Leer autorijden in de Keistad met professionele rijinstructeurs en een pakket dat perfect aansluit op de leerling.