Categorie: Rijschool

Zo geslaagd met Kooiman

Tegenwoordig willen mensen vaak zo snel mogelijk hun rijbewijs halen en dit is mogelijk met een spoedcursus. Een spoedcursus bij rijschool Kooiman duurt gemiddeld 3 weken. Waarom kan het niet sneller vraagt u zich vast af. Rijschool Kooiman heeft geleerd door ervaring dat deze tijd toch echt minimaal nodig is voor het opnemen van de stof en dit enigszins rustig te kunnen laten bezinken. Op die manier is de intensiteit van de cursus precies goed om het met een goed resultaat af te sluiten.

Als je wilt beginnen met een spoedcursus autorijden moet je in het bezit zijn van een theorie-certificaat, dit is omdat je al snel je praktijkexamen zal doen en om daarvoor te slagen moet je in het bezit zijn van je theorie-certificaat. Hoe eerder je je aanmeld voor de spoedcursus hoe beter aangezien er ruimte gemaakt moet worden in de lesschema’s. Om goed te kunnen bepalen welk pakket het beste bij je past wordt er een proefles van 2 uur gemaakt. In deze 2 uur zal de instructeur inschatten welk pakket het beste past. Je kan alvast kijken op http://www.rijschoolkooiman.nl/spoedcursus/ voor een aanbod van de beschikbare pakketten.

Rijschool Kooiman is opgericht in 1997 en is gespecialiseerd in rij en faalangst. De lessen zullen gegeven worden in Amersfoort en omgeving. Er wordt lesgegeven in een Volkswagen polo blue motion. Dit is een moderne auto met fijne rijeigenschappen, heeft een lage CO2 uitstoot en daarmee wordt een positieve bijdrage geleverd aan milieubewust rijden. Kijk op http://www.rijschoolkooiman.nl voor informatie.

Leer rijden in de Keistad met rijschool Kooiman

Wil jij je rijbewijs halen? Bij rijschool Kooiman leer je alle tips en tricks van het autorijden. Woon je in omgeving Amersfoort, Soest, Hoevelaken, Leusden, Woudenberg of Baarn? Dan kun je bij rijschool Kooiman aan de slag. Leer autorijden in de Keistad.

Voor wie?
Iedereen die zijn rijbewijs wilt halen is welkom bij deze rijschool. Er worden verschillende pakketten aangeboden. Dus heb jij al wat lessen bij een andere rijschool erop zitten ook dan ben je welkom. Leeftijd maakt niet oud, iedereen kan leren autorijden. Je kunt gebruik maken van een twee uur durende proefles en hierna worden jouw kwaliteiten en leerpunten ingeschat. Op basis hiervan wordt er speciaal voor jou een op maat gemaakt pakket aangeboden

Versnelde cursus
Wil jij snel jouw rijbewijs? Volg dan een spoedcursus rijles bij rijschool Kooiman. Met dit pakket heb jij binnen drie weken jouw rijbewijs. Wat vergt dit? Ten eerste een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme, maar ook tijd om veel les te volgen in deze drie weken. Een voorwaarde van deze spoedcursus is dat je al geslaagd bent voor het theorie-examen.

Faalangst
Vind je autorijden nog best spannend en rijexamen al helemaal? De instructeurs van rijschool Kooiman zijn hierin gespecialiseerd en kunnen jouw angst verhelpen. Ook voor wanneer je al een rijbewijs hebt maar die weg niet op durft kunt u bij rijschool Kooiman terecht.

Dus voor een rijschool in omgeving Amersfoort is rijschool Kooiman de ideale optie. Leer autorijden in de Keistad met professionele rijinstructeurs en een pakket dat perfect aansluit op de leerling.