Ik kon niet wachten tot ik eindelijk kon beginnen met mijn autorijlessen. Ik heb dan ook lang gezocht naar de perfecte autorijschool voor mijn lessen. Een vriend van mij had net zijn rijbewijs gehaald bij Autorijschool Vrancken en hij was er erg positief over. Daarom besloot ik ook te lessen bij Autorijschool Vrancken.

Mijn eerste les vond ik erg spannend, maar mijn instructeur was erg aardig. Hij legde me rustig uit wat ik moest doen, en bleef me goed ondersteunen terwijl ik voor de eerste keer echt op de weg reed. Wanneer ik iets fout deed (ik gaf bijvoorbeeld een fietser geen voorrang) werd de instructeur niet boos, maar legde hij heel rustig uit wat ik fout deed en hoe ik dit kon verbeteren. Dit gaf me een heel zelfverzekerd gevoel. Ik ben zelf nogal angstig aangelegd en raak snel in paniek, maar door de instructeur bij Autorijschool Vrancken voelde ik me de hele tijd op mijn gemak.

Het lessen met de instructeur was dus heel erg fijn, maar alsnog bleef het natuurlijk wel heel spannend om examen te moeten doen. Het regende die dag wat mijn zenuwen nog meer triggerde. Gelukkig wist ik alles nog wat ik geleerd had van mijn instructeur en ben ik uiteindelijk ruimschoots geslaagd!

Ik kan iedereen Autorijschool Vrancken aanraden. Het is een vriendelijke en kwalitatieve Autorijschool. Verder zijn de lessen -zeker als je naar de kwaliteit hiervan kijkt- niet erg duur en het ruimschoots waard.